Studentermedarbejder til kvalitetsafdelingen

Navitas fra søsiden_august 2016

 

Aarhus Maskinmesterskole (AAMS) søger snarest muligt en studentermedarbejder til arbejdet med at øge kvaliteten af ledelsesinformation og anvendelsen af dataanalyse. AAMS er i en omstillingsproces fra uddannelsesakkreditering til institutionsakkreditering, hvilket medfører at ledelsesinformationen skal styrkes, så ledelsen og øvrige interessenter får et fælles grundlag for at drøfte uddannelsernes kvalitet på.

Opgaverne for vores nye studentermedarbejder omfatter:

  • At du bidrager til ledelsesrapportering med løbende information om uddannelsernes kvalitet
  • At du indsamler, systematiserer, præsenterer og formidler data om AAMS’s uddannelser

Vi forventer at du:

  • Er i gang med en kombination af en relevant humanistisk uddannelse og samfundsvidenskab
  • Er i stand til at fortolke komplekse og dynamiske sammenhænge
  • Kan formulere dig klart og tydeligt på skrift
  • Er initiativrig og i stand til også at arbejde selvstændigt

Vi tilbyder:

  • Et studierelevant og udviklende studiejob med gode personlige og faglige muligheder.
  • Alsidige og udfordrende arbejdsopgaver

Løn
Som studentermedarbejder ansættes du som timelønnet, med en gennemsnitlig arbejdstid på 8 timer/uge. Vi er fleksible i forhold til eksamensperioder mm. Løn i henhold til gældende cirkulære om overenskomst for studenterundervisere ved universiteter mv.

Ansøgning og frister
Send din ansøgning senest den 20. januar 2017 via mail til aams@aams.dk og mærk meddelelsen med emnet ”Studentermedarbejder”. Vi forventer at du kan begynde hurtigst muligt og senest 1. marts 2017.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kvalitetschef Simon Bek Rasmussen på telefon 41227102 eller mail sbr@aams.dk.

Om AAMS
AAMS er en selvstændig, selvejende uddannelsesinstitution og Danmarks største udbyder af professionsbacheloruddannelsen til maskinmester. Desuden gennemføres en række tekniske erhvervsakademiuddannelser for samarbejde Erhvervsakademi Aarhus. Kvalitetsafdelingen er en lille, men central stabsfunktion, der etablerer ledelsesinformation og løser opgaver i samarbejde med AAMS’s strategiske ledelse, uddannelser samt støttefunktioner, som registrerer data og/eller bruger informationen.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.