Indhold i uddannelsen

 

Erhvervsakademi Aarhus udbyder i samarbejde med AAMS den 2-årige uddannelse til automationsteknolog. Uddannelsen foregår på AAMS.

Uddannelse til automationsteknolog er for dig, der interesserer dig for udvikling af automatiske anlæg, programmering af robotter, servo, PLC-systemer mv., og som har lyst til at arbejde med indkøring, optimering og drift af automatiske anlæg i produktionstekniske miljøer.

Så brænder du for at arbejde med udvikling af automatiske anlæg? Eller vil du stå i spidsen for den praktiske installation – opstilling, indkøring, optimering og drift af automatiske anlæg i produktionstekniske miljøer? Så er uddannelsen til automationsteknolog noget for dig.

Som automationsteknolog er du med til at udvikle automatiske anlæg. Du kan sætte dig ind i den fornødne dokumentation fra idéoplæg/kravspecifikation, og du kan udarbejde dokumentation til et automatisk anlæg/system i samråd med kunde og leverandører. Du kan selvstændigt eller i samarbejde med konstruktører/ingeniører forestå udviklingen og installationen. Udviklingen vil være på systemniveau, hvilket betyder, at du kan vælge en optimal hardwareløsning og udvikle software – lige fra PLC over PC til indlejrede SW-styringer.

 

automations.tek.figur

 

 

Se en video om uddannelsen

Vil du vide mere om uddannelsen?

Så læs mere om automationsteknologen på UddannelsesGuiden.dk

Download faktaark

Download et faktaark med yderligere information om uddannelsen.

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Ansøgning til adgangskurset skal sendes direkte til AAMS. Ansøgning til maskinmesteruddannelsen skal uploades på www.optagelse.dk.

Husk ansøgningsfrist 5. juli

Søg inden 5. juli kl. 12, husk motiveret ansøgning
SØG OM OPTAGELSE.