Besøg fra Svalöfs Gymnasium

14-03-2017

 

Onsdag den 8. marts havde AAMS besøg af en gruppe svenske gymnasieelever. De kom for at høre mere om uddannelsen som autoteknolog hos os, og det blev en dag med fokus på studiemiljø, ræs og biler.

AAMS har allerede god kontakt til det svenske Svalöfs Gymnasium, som har specialiseret sig inden for motorsport. Derfor var det da også naturligt, da en gruppe meget interesserede elever derfra besøgte os i sidste uge.

Eleverne afslutter til sommer deres uddannelse som ”Tävlingstekniker” – en 3-årig mekanikeruddannelse med fokus på motorsport inden for både rally og formelbiler. Eleverne kommer til Svalöfs Gymnasium fra alle dele Sverige for at få lige nøjagtigt denne her mekaniker-uddannelse, og under besøget i Aarhus var de både på Mindet for at se vores udstyr og værksteder, samt hørte oplæg om de mere teoretiske dele af uddannelsen.

De svenske gæster viste stor interesse for uddannelsen til autoteknolog, og AAMS håber at kunne byde nogel af dem velkommen på uddannelsen, når de har afsluttet deres skole i Svalöf.

 

Kontakt en studievejleder

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. De kan besvare alle typer spørgsmål vedr. studiet.

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk eller benytte vores kontaktformular.

Ansøgning om optagelse på både Adgangskurset og maskinmester- uddannelsen skal sendes direkte til os på e-mail aams@aams.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Categories
  • Nyheder