Det betaler sig at videreuddanne sig til f.eks. maskinmester

15-03-2018

 

Ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd for Dansk Metal påviser det, vi allerede vidste: At det betaler sig for en faglært at videreuddanne sig til f.eks. maskinmester.

Undersøgelsen har analyseret, hvordan de uddannelsesløftede faglærte har klaret sig i otte år efter fuldført uddannelse, når man ser på deres efterfølgende beskæftigelse, indkomst og nettobidrag opgjort som skattebetaling i forhold til overførsler.

Analysen viser, at de faglærte, der har taget en videreuddannelse, i gennemsnit tjener cirka 6.000 kroner mere om måneden, end de der ikke har videreuddannet sig.

Analysen er gennemført blandt 1.196 jern- og metalarbejdere, der har fuldført en videregående uddannelse i perioden 2005-2007. Det skriver Ugebrevet A4 i artiklen “Det betaler sig for faglærte at videreuddanne sig.”

 

Læs hele artiklen på www.ugebreveta4.dk – klik her!

Kontakt en studievejleder

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. De kan besvare alle typer spørgsmål vedr. studiet.

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk eller benytte vores kontaktformular.

Ansøgning til adgangskurset skal sendes direkte til AAMS. Ansøgning til maskinmesteruddannelsen skal uploades på www.optagelse.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Categories
  • Nyheder