Dimittend Netværket ved AAMS

Dimittend netværk

Vi ønsker at bevare en tæt kontakt til vores tidligere studerende og det omgivende erhvervsliv. Derfor har vi oprettet et dimittendnetværk for tidligere studerende, som vi kalder Dimittend Netværket ved AAMS.

Som en del af Dimittend Netværket ved AAMS har du mange muligheder for at holde kontakten med din gamle skole og studiekammeraterne. Men du har også konkrete fordele i form af efteruddannelsesmuligheder, tilbud om diverse foredrag mv.

Der er m.a.o. ikke tale om en forening, ikke tale om kontingenter og medlemskab. Man er med i netværket, når man er med i LinkedIn-gruppen, og det er helt uforpligtende.

Dimittend Netværket ved AAMS er – som navnet antyder – et netværk af maskinmestre, som er dimitteret fra skolen, og som via diverse arrangementer på AAMS får lejlighed til at videndele, udveksle ideer, efteruddanne sig mv. Desuden er netværket skolens direkte kontakt til det omgivende erhvervsliv.

Dimittend Netværket ved AAMS afløser den gamle AAMS Seniorforening. Det er gratis og uforpligtende at være med i netværket. Ved nogle arrangementer og kurser vil der dog blive krævet betaling pr. deltager.

Dimittend Netværket ved AAMS mødes på LinkedIn. Det er her vi løbende poster vores tilbud og arrangementer, krydret med almene nyheder fra skolens dagligdag. Følg os derfor på LinkedIn og hold dig opdateret på vores tilbud til dig.

Du finder os på LinkedIn ved at klikke her!

Kontakt videncentret

Koordinator for vores videncenter er:

Videncenterleder Trine Schmelling
trs@aams.dk
4083 8913

Videncenter for driftsteknisk ledelse og optimering har følgende adresse:

Aarhus Maskinmesterskole
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
videncenter@aams.dk