Grundlæggende varmepumpe- og køleteknik

Målsætningen med kurset Grundlæggende varmepumpe- og køleteknik er bl.a. at give ‘ikke-kølespecialister’ et fagligt kompetent grundlag for at indgå i dialoger med eksperter på køle/varmepumpe-området

Innovationsnetværket har i samarbejde med vores medlem Aarhus Maskinmesterskole og CLEAN sammensat et todages køle/varmepumpe-kursus til “ikke-specialister”, der kombinerer teoretisk viden med praksis gennem øvelser ved køle- og varmepumpeanlæg.

Det ‘Grundlæggende Varmepumpe- og Kølekursus’ giver en forståelse for, hvordan traditionelle køle- og varmepumpeanlæg virker, hvordan de er opbygget samt en forståelse for deres terminologi. Målsætningen er bl.a. at give ‘ikke-kølespecialister’ et fagligt kompetent grundlag for at indgå i dialoger med eksperter på køle/varmepumpe-området. Det er muligt at tilmelde sig dagene enten samlet eller separat.

Kurset er en gennemgang af den grundlæggende køleteknik. Vi benytter øvelser ved forskellige undervisningskøleanlæg, og deltageren bliver introduceret for sammenhængen mellem teori og praksis. Kurset er et todages kursus men excl. overnatning. Sproget er i udgangspunktet dansk.

 

Link til tilmelding til næste kursus kommer senere.

 

 

Kontakt videncentret

Koordinator for vores videncenter er:

Videncenterleder Trine Schmelling
trs@aams.dk
4083 8913

Videncenter for driftsteknisk ledelse og optimering har følgende adresse:

Aarhus Maskinmesterskole
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
videncenter@aams.dk