Mere om videncentret

industri innovation_ny2

 

Formålet med videncentret er at lade skolens viden komme til gavn for erhvervslivet, ved at stille vores kompetencer til rådighed. Samtidig vil vi gerne sikre, at skolen gennem forskellige faglige aktiviteter, bliver opdateret med aktuelle cases – så maskinmesteruddannelsens indhold svarer til den virkelighed, som virksomhederne oplever.

Formålet med videncentret opfyldes ved at:

  • Skolens viden kommer til gavn for erhvervslivet ved at stille kompetencer til rådighed og sikre, at skolen gennem diverse faglige aktiviteter opdateres med aktuelle cases.
  • Vi arbejder ud fra nedenstående model, som afspejler hvordan der via samarbejde med erhvervslivet opstår en synergieffekt, når vi stiller vores viden til rådighed.

Gennem de forskellige aktiviteter vil der komme spørgsmål fra deltagerne, og der vil opstå en dialog, hvor skolen opnår en reel viden om praktiske problemstillinger.

Sammen skaber vi værdi
Virksomhederne har fokus på hvordan de kan få løsningerne til at virke, hvad enten det drejer sig om deres egne installationer eller andres ude hos deres kunder. AAMS kan bidrage med den bagvedliggende teori og øvelser.

Ved at vi sammen med virksomhederne kombinerer de to forskellige indgange til emnet, opstår der et spillerum mellem praktisk implementering og teori. I dette spillerum bliver deltagere og undervisere udfordret på deres ”vi plejer”-tilgang, og ofte opstår der herved ideer til forbedringer, som direkte kan implementeres.
Med udgangspunkt i maskinmesteruddannelsen kan vi lave målrettede forløb inden for:

  • Drift
  • Vedligehold
  • Service
  • Teknisk management
  • Teknisk salg
  • Produkttræning

Derudover udbyder vi kurser inden for køl, automation og el.

Har du ideer til eller konkret behov for teknisk efteruddannelse, er du velkommen til at kontakte os for at drøfte mulighederne.

Kontakt videncentret

Koordinator for vores videncenter er:

Videncenterleder Trine Schmelling
trs@aams.dk
4083 8913

Videncenter for driftsteknisk ledelse og optimering har følgende adresse:

Aarhus Maskinmesterskole
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
videncenter@aams.dk