Forårets kurser i AAMS Videncentret

02-02-2018

 

Videncentret ved Aarhus Maskinmesterskole udbyder bl.a. efteruddannelseskurser og specielt skræddersyede kurser til erhvervslivet. Så hvis din virksomhed har behov for individuelle kurser inden for vores fagområder, tilpasset jeres behov, så kan vi måske hjælpe med at udbyde det for jeres medarbejdere og samarbejdspartnere, mv.

Herunder bringer vi en kort omtale af de kurser, der er aktuelle i foråret.

KAT II kølekursus
Du opnår autorisation gennem et godkendt Kat II kursus på AAMS. På kurset forener vi teorien med praktiske øvelser. Kurset er rettet mod vvs- og elinstallatører, elektrikere, vvs’ere, smede, hårde hvidevaremontører, vedligeholdelses- og driftsansvarlige og andre personer, der i hverdagen har kontaktflade med drift og vedligehold, hvor mindre køle-/luftkonditioneringsanlæg findes.

LNG – fremdrift om bord i skibe
Som følge af overgangen fra IMO resolutionen MSC 285(2009) til inkluderingen i STCW-konventionen udbyder vi et 4-dages LNG-kursus. Kurset er bl.a. blevet til på baggrund af bl.a. et tæt samarbejde med Samsø færgen. Antallet af nye skibe med anvendelse af LNG er stigende, og det stiller krav til behandlingen af LNG – både i form af fremdrivning og som lastfragt.

Kursus i El-dimensionering
1. juli 2017 trådte nye krav i kraft, når det gælder udførelse af elektriske installationer. Er din virksomhed klar? Aarhus Maskinmesterskole og Fredericia Maskinmesterskole udbyder nu i fællesskab et kursus for maskinmestre, ingeniører og el-installatører, som behandler de fremtidige krav til udførelse af elektriske installationer. Kurset vil gøre dig og din virksomhed i stand til at leve op til de nye krav, der er gældende fra 1. juli 2017, hvor den nye Installationsbekendtgørelse Bek. Nr. 1082 trådte i kraft, og udførelse efter ”SB 6” udfases.

 

Kontakt videncentret

Koordinator for vores videncenter er:

Videncenterleder Trine Schmelling
trs@aams.dk
4083 8913

Videncenter for driftsteknisk ledelse og optimering har følgende adresse:

Aarhus Maskinmesterskole
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
videncenter@aams.dk

Kommende events

Infoaften, 26. maj

 

Categories
  • Nyheder