Gode vibrationer som selvstændig maskinmester

10-12-2018

 

Kasper Barrett er maskinmester fra AAMS. Han har valgt et arbejdsliv som selvstændig i TME Solutions ApS, der tilbyder vibrationsmålinger og -analyser, Condition Monitoring Systemer og balancering af roterende maskineri.

“Allerede mens jeg læste til maskinmester på Aarhus Maskinmesterskole, var jeg selvstændig med eget smedeværksted. Ved siden af lavede jeg også teknisk tegning til maskiner og produktionsanlæg for at tjene lidt ved siden af SU’en,” fortæller Kasper Barrett til fagbladet Maskinmesteren.

“Da jeg stod færdiguddannet maskinmester, var jeg ikke helt sikker på, hvad der skulle ske, men jeg vidste at der var et behov for vibrationsmålinger i forbindelse med vedligehold og fejlfinding, da teknologien og prisen for instrumenterne i dag er blevet rigtig attraktiv. Da der samtidig opstod mulighed for at overtage det danske agentur for ADASH-måleudstyret, besluttede jeg at etablere TME Solutions ApS,” fortæller han videre.

Hele Kaspers historie er at finde i december måneds udgave af fagbladet Maskinmesteren. Læs hele artiklen – klik her! Artiklen åbner som en PDF.

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Categories
  • Nyheder