Studér i udlandet

studer i udlandet

 

At læse et semester i udlandet er en naturlig del af en uddannelse i dag. Faktisk er det vores mål, at du som studerende hos os ikke kan udgå at blive en del af et internationalt miljø i løbet af uddannelsen – enten fordi du rejser ud et semester, eller fordi du følger fag på skolen med udenlandske studerende.

Vi har tilrettelagt det sådan, at du kan tilbringe bestemte semestre i udlandet på de universiteter, som vi samarbejder med. Vi er med i det fælles europæiske studieprogram Erasmus. Det betyder, at vi i de fleste tilfælde vil kunne give dig et stipendium i forbindelse med et studieophold i et andet europæisk land. Studieopholdet skal være på mindst tre måneder, og du skal have bestået dit først år på studiet for at kunne tage på studieophold med Erasmus.

Vores internationale kontor hjælper dig gerne med at planlægge dit studieophold i udlandet og svarer på de spørgsmål, du har før og under dit udlandsophold.


Læs de studerendes beretninger fra udlandet
Ved at klikke på linkene herunder, kan du læse historier om AAMS’ere, som har valgt at studere en del af uddannelsen i udlandet. Linkene fører ind på vores campus-site:

 

Internationalt kontor

Incoming students (foreign students)
Sharon Wilkins
Mail: shwi@eaaa.dk
Phone: +45 72 28 60 71

Praktikoordinator
Trine Schmelling
Mail: trs@aams.dk
Phone: + 45 40 83 89 13

Studier i udlandet
Jannie Sloth Hesselbjerg
Mail: jash@eaaa.dk
Phone: +45 41 88 60 26