Kan du undervise maskinmester-studerende?

24-06-2019

Da to af vore undervisere har fået nye og spændende jobs, søger Aarhus Maskinmesterskole (AAMS) nye undervisere med tiltrædelse hurtigst muligt. Primært til undervisning på maskinmesteruddannelsen, men der kan også være andre opgaver og undervisningsopgaver indenfor vores teknologuddannelser.

Undervisningen foregår både som fysisk fremmøde undervisning på skolen og via internettet på vores fjernundervisning i tæt samarbejde med de øvrige undervisere. Det drejer sig om, at vi søger undervisere, der kan varetage undervisning i et eller flere af følgende emner:

• Procesanalyse og automation
• Termiske maskiner og anlæg
• Maritime fagområde
• Elektriske installationer og anlæg

Lidt om os

På AAMS tager vi udgangspunkt i værdierne udvikling, åbenhed og engagement. Det er derfor vigtigt at vi kan genfinde disse værdier hos dig.

På AAMS arbejder vi i høj grad med uddelegering af ansvar til undervisningsteams, og derfor forventer vi at alle vores medarbejdere er teamplayers. Som nyansat kommer du igennem et personligt udviklingsforløb, der sikrer at du pædagogisk kan bidrage til udviklingen af en uddannelsesinstitution i forandring.

Om dig

Gennem dit liv og hidtidige arbejde har du opnået en livserfaring og viden, som du kan bruge til at motivere, inspirere og dygtiggøre vores studerende, så vi sammen kan uddanne fremtidens internationale tekniske ledere.

Du har sandsynligvis en uddannelsesbaggrund som maskinmester eller ingeniør, og du er fortrolig med engelsk som arbejdssprog.

Ansættelsesvilkår

Vi ansætter dig som adjunkt eller lektor og aflønner dig i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og din pågældende organisation. Som adjunkt tilbydes du et uddannelsesforløb, som kvalificerer dig til en lektorstilling.

Du starter hos os hurtigst muligt, gerne 1. august 2019 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Uddannelseschef Leif Tranborg på tlf. 41 22 71 03, eller på mail: Lt@aams.dk.

Send din ansøgning med relevante bilag til aams@aams.dk.

Aarhus Maskinmesterskole, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C. Att.: Uddannelseschef Leif Tranborg

Vi modtager ansøgninger løbende og indkalder løbende til samtaler. Vi holder sommerferie uge 28-29-30.

AAMS ønsker en lige kønsfordeling og opfordrer derfor både kvinder og mænd til at søge stillingen. Vi henviser i øvrigt til vores hjemmeside: www.aams.dk, hvor du kan læse mere om skolen.

Categories
  • Nyheder