Kom til INFOAFTEN på AAMS – tilmeld dig nu!

15-03-2018

 

I foråret 2018 er der gode muligheder for at se nærmere på maskinmetser-uddannelsen og vores tre tekniske teknolog-uddannelser. Vi byder nemlig indenfor til Infoaften  torsdag den 3. maj, hvor du får mulighed for at høre om alle vores uddannelser og se dig om på vores skole.

Torsdag den 3. maj 2018 afholder Aarhus Maskinmesterskole INFOAFTEN fra kl. 19.00 til cirka kl. 21.00. Her har du og dine pårørende mulighed for at høre mere om vores uddannelser, samt få en sludder med studerende og studievejledere fra AAMS. Du får selvfølgelig også lejlighed til at se dig omkring på skolen, hvor der vil være liv i værksteder og laboratorier. Du kan høre mere om uddannelserne til maskinmester, autoteknolog, automationsteknolog eller produktionsteknolog.

Tilmeld dig Infoaftenen den 3. maj – klik her!

 

Kontakt en studievejleder

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. De kan besvare alle typer spørgsmål vedr. studiet.

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk eller benytte vores kontaktformular.

Ansøgning til adgangskurset skal sendes direkte til AAMS. Ansøgning til maskinmesteruddannelsen skal uploades på www.optagelse.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Categories
  • Nyheder