Kom til INFOAFTEN og u-days på AAMS

02-02-2018

 

I foråret 2018 er der gode muligheder for at se nærmere på maskinmetser-uddannelsen og vores tre tekniske teknolog-uddannelser. Vi byder nemlig indenfor til både åbent hus under byens u-days i marts og til Infoaften i maj.

U-days er Danmarks største åbent hus for videregående uddannelser, og det foregår i Aarhus. Det er 14. år i træk, at byen afholder u-days – sidste år med næsten 11.000 besøgende til byens mange spændende uddannelser. Aarhus Maskinmesterskole er selvfølgelig også med i u-days, og du kan besøge os alle dagene 1., 2. og 3. marts. Gå ind på udays.dk, søg på den uddannelse, du gerne vil høre mere om, og tjek vores arrangementkalender.

Torsdag den 3. maj 2018 afholder Aarhus Maskinmesterskole INFOAFTEN fra kl. 19.00 til cirka kl. 21.00. Her har du og dine pårørende mulighed for at høre mere om vores uddannelser, samt få en sludder med studerende og studievejledere fra AAMS. Du får selvfølgelig også lejlighed til at se dig omkring på skolen, hvor der vil være liv i værksteder og laboratorier. Du kan høre mere om uddannelserne til maskinmester, autoteknolog, automationsteknolog eller produktionsteknolog. Tilmeld dig Infoaftenen allerede nu – klik her!

 

Kontakt en studievejleder

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. De kan besvare alle typer spørgsmål vedr. studiet.

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk eller benytte vores kontaktformular.

Ansøgning til adgangskurset skal sendes til aams@aams.dk.  Ansøgning til maskinmesteruddannelsen skal uploades på www.optagelse.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Categories
  • Nyheder