Workshop for maskinmestre og automationsteknologer

16-11-2016

Innovationsdag på AAMS

 

Ultimo oktober lød startskuddet på et seks uger langt innovationsforløb for studerende på 5. maskinmester-semester (management) og 3. automationsteknolog-semester (højniveau programmering).

Konceptet består i at bringe to vidt forskellige hold studerende sammen med fem virksomheder. De fem dedikerede virksomheder er BIIR, DanDryer, Multitek, Landia og N.Build, og det er første gang at AAMS-studerende på denne måde samarbejder på tværs af uddannelsesretningerne.

På den fælles Innovationsformiddag tildeltes hver virksomhed en gruppe med studerende fra begge klasser. De studerende fra maskinmester-klassen arbejder med det forretningsmæssige perspektiv og automationsteknologerne bidrager med programmering. På dagen identificerede de et projekt for hver virksomhed, som de studerende i blandende grupper skal arbejde sammen om de næste seks uger.

Blandt projekterne er således intelligent skadedyrsbekæmpelse, Real time data til at understøtte systematisk vedligehold samt forbedret håndhygiejne gennem nudging-elementer. I løbet af de kommende uger arbejder grupperne videre på de fælles ideer, som i uge 48 vil udmunde i 2X5 minutters video præsentationer, der viser resultatet af arbejdet for henholdsvis den tekniske løsning og det forretningsmæssige perspektiv.

Præsentationerne sendes til virksomhederne, som så kan vælge om de vil arbejde videre med ideen.

 

Kontakt en studievejleder

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. De kan besvare alle typer spørgsmål vedr. studiet.

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk eller benytte vores kontaktformular.

Ansøgning om optagelse på både Adgangskurset og maskinmester- uddannelsen skal sendes direkte til os på e-mail aams@aams.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Categories
  • Nyheder