Maskinmester – Marine & Technical Engineer

 

Maskinmesteren kan mere end teknik og maskiner

Maskinmesteren er uddannet til at være leder, holdspiller og praktiker, der finder konkrete løsninger i det daglige hos virksomhederne. Løsninger der nu og i fremtiden klinger på grøn omstilling og bæredygtig energi.

Uddannelsen til maskinmester er Danmarks bredeste videregående uddannelse. Inden for teknik. Uddannelsen gør dig til en helstøbt tekniker, der forstår teorien bag, og hvordan teorien udføres i praksis indenfor en bred palette af tekniske fagområder – alt lige fra maskin- og elektroteknik til procesanalyse og automation.

Udover den faglige, tekniske ballast, du får på uddannelsen, bliver du også uddannet i ledelse, så du er i stand til at lede, samarbejde og tage beslutninger og styringen i tekniske projekter.

Maskinmesteren er med sin ledelsesprofil og brede tekniske faglighed eftertragtet på arbejdsmarkedet, fordi der er brug for en person, der kan lede, drifte og udvikle de energisystemer og tekniske anlæg, som vores samfund er baseret på. Og derfor kommer maskinmesteren til at spille en nøglerolle i samfundets grønne omstilling.

Du vælger i princippet selv, hvilken karrierevej der er interessant for dig. Kun 3 % går ledige.

LÆS MERE OM INDHOLD I UDDANNELSEN

LÆS MERE OM KARRIERE OG JOBMULIGHEDER

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Kommende events

Infoaften, 26. maj

 

Søg om optagelse inden 5. juli

SØG OM PLADS HER >>