Lønstatistik

Maskinmester i uniform på skib med kanoner i baggrunden

Maskinmester løn

Maskinmestrenes Forening udarbejder hvert år en lønstatistik. Statistikken omfatter lønoplysninger fra offentligt og privatansatte maskinmestre i land og fra privatansatte maskinmestre til søs under DIS (Dansk Internationalt Skibsregister).

Se de seneste statistikker på lønstatistik.dk – klik her!

Udover interesse for faget, så er lønnen selvfølgelig også en vigtig del af ethvert job. Om du drømmer om at være maskinmester, autoteknolog eller noget helt andet, så hjælper drømme, uanset hvor store de er, ikke på en sulten mave. Det er lønnen, du tjener for dit hårde arbejde, der i sidste ende skaffer mad til bordet. Og din løn som maskinmester fejler heldigvis ikke noget.

Med en maskinmesters løn har du ikke bare gode muligheder for at avancere hurtigt, hvis du er god til dit arbejde. Du ligger også allerede fra første arbejdsdag ret lunt i feltet, så du behøver ikke nødvendigvis bekymre dig om en stram opstartstid efter uddannelsen, hvor den står på rugbrød og pasta hver aften.

Derfor har du som maskinmester flere muligheder for udvikling både i karrieren — om det er til lands, til søs eller noget helt andet — og i privatøkonomien. Som maskinmester er det vitterligt næsten kun fantasien og din lyst til at forbedre dig, der sætter grænsen.

Maskinmestrenes Forening på nettet

Læs nyheder fra branchen, se aktiviteter og tjek ledige jobs på MMF’s hjemmeside.

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Kommende events

Infoaften, 26. maj