Er du både student og håndværker

 

Har du både har en gymnasial uddannelse og en relevant håndværksmæssig uddannelse (f.eks. en EUX) kan du starte direkte på 4. semester og således springe både værkstedsskolen og adgangskurset over. Kontakt eventuelt en af vores studievejledere, for at få en snak om dine muligheder for at starte på uddannelsen. Du finder vores kontaktoplysninger i den orange boks til højre på siden.

Sådan bliver du optaget
Fra den 1. februar til 5. juli, kl. 12:00 kan du på www.optagelse.dk uploade din ansøgning om en studieplads på maskinmesteruddannelsen, med start i august 2019 eller februar 2020.

Til din ansøgning skal du uploade en kopi af dit svendebrev, gymnasiale uddannelsesbevis og en motiveret ansøgning. OBS! Den motiverede ansøgning er vigtig, så følg vores retningslinjer, når du skriver den.

www.optagelse.dk skal du under Optagelsesområdenummer for studiestart i august 2019 vælge 51260. For studiestart i februar 2020 skal du vælge 51265 (begge optag er på fremmødestudiet).

Ansøgningsfrist: 1. februar – 5. juli, kl. 12:00.

Fjernundervisning (MFU)
Har du både en gymnasial uddannelse og en relevant håndværksmæssig uddannelse, kan du tage maskinmesteruddannelsen på fjernstudiet.

Ønsker du at starte på maskinmesteruddannelsen som fjernstuderende (MFU) skal du i Optagelsesområdenummeret skrive 51267.

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk