Er du student

Optagelse AAMS

 

Har du en studentereksamen (HTX, STX, HHX eller HF), men ingen relevant, håndværksmæssig baggrund, skal du starte på værkstedsskolen. Værkstedsskolen er opdelt således at du først arbejder 9 måneder i værkstedet på AAMS og efterfølgende har 9 måneders praktik i særligt udvalgte virksomheder. Inden du starter på 1. semester, er det en god idé, at du genopfrisker dine færdigheder i matematik og fysik – og gerne på et niveau, der svarer til B-niveau i gymnasiet.

Læs mere om værkstedsforløbet – klik her
Læs mere om værkstedspraktikken – klik her

Kontakt eventuelt en af vores studievejledere, for at få en snak om dine muligheder for at starte på uddannelsen. Du finder vores kontaktoplysninger i den orange boks til højre på siden.

Sådan bliver du optaget
Fra den 1. februar til 5. juli, kl. 12:00 kan du på www.optagelse.dk uploade din ansøgning om en studieplads på maskinmesteruddannelsen, med start i august 2019 eller februar 2020.

Til din ansøgning skal du uploade en kopi af dit gymnasiale uddannelsesbevis og en motiveret ansøgning. OBS! Den motiverede ansøgning er vigtig, så følg vores retningslinjer, når du skriver den.

www.optagelse.dk skal du under Optagelsesområdenummer for studiestart i august 2019 vælge 51260. For studiestart i februar 2020 skal du vælge 51265 (begge optag er på fremmødestudiet).

Ansøgningsfrist: 1. februar – 5. juli, kl. 12:00

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.