Uddannelsen

 

Maskinmester uddannelsen – “Mere end teknik”

Teknisk kunnen og forståelse er en stor del af maskinmesterens DNA, men det er ikke det hele…

Maskinmesteruddannelsen giver dig en god portion personlig udvikling. Du klogere på, hvad du er god til, hvad der interesserer dig, hvilket arbejdsliv du drømmer om og ikke mindst, hvordan du leder – både dig selv og andre – og samarbejder.

Maskinmesteren tænker og arbejder med teknik som en helhed, lige fra business, management og ledelse til de tekniske færdigheder.

Det er maskinmesterens DNA at være en “helstøbt” tekniker, der kan sætte sig ind i nærmest alle tænkelige problemstillinger, finde på utraditionelle løsninger og føre dem ud i livet.

Som maskinmester lærer man at tænke opfindsomt og tilegne sig ny viden.

Maskinmesteruddannelsen giver mange job- og karrieremuligheder, og det er dig selv, der vælger, hvilken retning du vil gå. Du kan også vælge at videreuddanne dig på kandidatniveau eller deltage i efteruddannelse på masterniveau.

 

 

Praksis og teori i kombination…

På maskinmesteruddannelsen arbejdes der problem- og projektorienteret – både selvstændigt og i grupper – hvor en stor del af læringen ligger i at tænke innovativt og reflektere.

Samtidig er helhed, praksisnær udvikling og globalt perspektiv – hvis man er til det – centrale elementer i uddannelsen.

Et tæt samarbejde med virksomhederne om praktik og studieprojekter sikrer, at dine kompetencer løbende anvendes i konkrete sammenhænge.

Rammerne for studiet er tilrettelagt, så du har gode muligheder for udlandsophold og samarbejde med udenlandske medstuderende.

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Husk ansøgningsfrist 5. juli

Søg inden 5. juli kl. 12, husk motiveret ansøgning – SØG OM OPTAGELSE

Ansøgningsfrist til adgangskurset er den 15. juni. Ansøgning skal sendes direkte til Aarhus Maskinmesterskole.