Hvad er værkstedsskolen

uddannelse AAMS

 

Værkstedsskolen er for dig, som har gennemført en af nedenstående gymnasiale uddannelser, og ikke har en godkendt erhvervsuddannelse:

  • Alment gymnasium (stx)
  • Handelsgymnasium (hhx)
  • Teknisk gymnasium
  • HF
  • EUX (med mindre du har en kombination, der fritager dig for 1.-3- sem.)
  • Adgangskursus til ingeniøruddannelserne

Forløbet strækker sig over maskinmester-studiets 1.-3. semester og består af en todelt 9 måneders værkstedsuddannelse hos os, efterfulgt af 9 måneders praktik i særligt udvalgte virksomheder.

 

værkstedsforløb2

 

En typisk studerende på værkstedsskolen er en person, der kommer direkte fra gymnasiet eller en person, der efterfølgende har være ude at prøve noget andet. På værkstedsskolen vil du tilegne dig værkstedskompetencer, både praktiske og teoretiske. Du vil lave mindre selvstændige og større selvvalgte gruppeopgaver.

Denne del af uddannelsen tilbydes kun som fremmødestudie, men efterfølgende har du dog mulighed for at skifte til vores fjernstudie, hvis du ønsker det.

 

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Ansøgning til adgangskurset skal sendes direkte til AAMS. Ansøgning til maskinmesteruddannelsen skal uploades på www.optagelse.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.