Lidt om projektfoløbet

uddannelse AAMS

 

Værkstedsskolen afsluttes med et større 10 uger langt projekt, som skal vise at du har tilegnet dig følgende håndværksmæssige færdigheder:

  • At kunne svejse
  • At betjene drejebænke og fræsere
  • At udføre el- og rør-arbejde
  • At bruge værktøj med relation til metalfaget

Du vil desuden opnå viden om materialer, sikkerhed, førstehjælp og teknisk dokumentation.

Der arbejdes gruppevis på at fremstille og dokumentere en teknisk installation, men grupperne vælger helt selv hvad, det skal være. Ofte er det kun fantasien, der sætter en grænse for projekternes opfindsomhed og kreativitet. F.eks. har nogle grupper fremstillet go-cards, en hovercraft som minerydder, en mini-ubåd, doseringsmaskiner til levnedsmiddelbrachen, pillepresser, brændekløvere, sneslyngere, disk med indbygget køleinstallation og mini bryggerier mv.

Herunder kan du følge en gruppe 2. semester-studerende, som i efteråret 2013 besluttede sig for at konstruere en mini-ubåd, som skulle kunne fjernstyres fra land. De tre små film beskriver processen fra idefase, konstruktion af enkeltdele, problemknusning og det endelige produkt.

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Ansøgning til adgangskurset skal sendes direkte til AAMS. Ansøgning til maskinmesteruddannelsen skal uploades på www.optagelse.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.