Valgfagslinjer

Uddannelse AAMS

 

Valgfagslinjerne er omdrejningspunktet på 8. semester. Det giver dig som snart kommende maskinmester en god mulighed for at dyrke en særlig faglig interesse og samtidig give din uddannelse en faglig specialisering, der måske kan afstikke retningen for din fremtidige karriere.

Herunder kan du få en hurtig præsentation af hver af de tre linjer:

 

Energy – Technology and Management (20 ECTS)
Dette valgfags formål er at give de studerende indblik i og perspektiv på energisystemer og -teknologier. Herunder vedvarende energikilder. Der er tale om et internationalt valgfag med deltagelse af internationale studerende, hvorfor undervisningen foregår på engelsk.

Teknisk projektleder (20 ECTS)
Dette valgfags formål er at indføre den studerende i rollen som teknisk projektleder samt give relevante projektværktøjer til etablering, planlægning og gennemførelse af tekniske projekter i tilknytning til professionen som maskinmester.

Maritimt valgfag (25 ECTS)
Dette valgfags formål er at give den studerende de praktiske og teoretiske færdigheder, som er nødvendige for at overholde de internationale kvalifikationsstandarder for personel på handelsskibe. Valgfaget vælges af de studerende, der ønsker en karriere til søs.

 

Det er også muligt at gennemføre valgsfagslinjen som et udlandsophold, hvor du i samarbejde med os sammensætter et relevant fagindhold. Udlandsopholdet kan f.eks. finde sted på et af vores samarbejds-universiteter i bl.a. USA, Mexico, Korea, Tyskland, Holland mv.

Læs mere om dine internationale muligheder – klik her!

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Ansøgning til adgangskurset skal sendes direkte til AAMS. Ansøgning til maskinmesteruddannelsen skal uploades på www.optagelse.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.