Studer i udlandet

Abroad

 

Som maskinmester vil du ofte komme ud for at skulle begå dig i international sammenhæng både sprogligt og kulturelt. Et udlandsophold vil give dig nyttige erfaringer med at bo og leve i et andet land. Du får et unikt indblik i et andet lands kultur og får øjnene op for, hvordan andre mennesker lever. Og så får du en masse fantastiske oplevelser!

At læse et semester i udlandet er en naturlig del af en uddannelse i dag. Faktisk er det vores mål, at du som studerende hos os ikke kan udgå at blive en del af et internationalt miljø i løbet af uddannelsen – enten fordi du rejser ud et semester, eller fordi du følger fag på skolen med udenlandske studerende.

Vi giver dig mulighed for at tage et eller flere studie- og praktikophold i udlandet undervejs i din uddannelse, uden at det forlænger din samlede studietid.

Læs mere om dine internationale muligheder som studerende på AAMS – klik her!

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Ansøgning til adgangskurset skal sendes direkte til AAMS. Ansøgning til maskinmesteruddannelsen skal uploades på www.optagelse.dk.

Internationalt kontor

Hvis du vil høre mere om mulighederne for studie- og praktikophold i udlandet, kan du kontakte international koordinator

Anna Kathrine Jørgensen
akj@aams.dk
4122 7175