Om os

 

Aarhus Maskinmesterskole har eksisteret siden 1896 og har igennem hele sin over 100-årige historie formået at tilbyde en tidssvarende og attraktiv maskinmester-uddannelse. I 2014 indledte AAMS desuden et samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus, hvorunder vi drifter uddannelserne automationsteknolog, autoteknolog og produktionsteknolog.

Aarhus Maskinmesterskole er placeret i Uddannelses- og Forskningsministeriet, og har siden 1968 været en selvejende institution med egen bestyrelse. Der er pt. ca. 1.000 studerende på skolen. Gennem De Studerendes Forening (DSF) er de studerende repræsenteret i skolens bestyrelse og samarbejdsorganer. Sammen med studerende på Ingeniørhøjskolen (som bor på etagen over os) har AAMS-studerende stiftet en forening, som driver vores fælles fredagsbar HADDOKKS.

Aarhus Maskinmesterskole har bibeholdt den nære kontakt mellem klasser, studerende og undervisere. Vi dyrker det faglige miljø, praksisnærhed og tværfaglighed, som understøttes fint af de sociale aktiviteter, de studerende sætter i værk – hvad enten det er aktiviteter i fredagsbaren eller sjove events, fester studieture.

 

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Kontakt videncentret

Koordinator for vores videncenter er:

Videncenterleder Trine Schmelling
trs@aams.dk
4083 8913

Videncenter for driftsteknisk ledelse og optimering har følgende adresse:

Aarhus Maskinmesterskole
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
videncenter@aams.dk