Akademiuddannelser på AAMS

Knowledge Centre

 

Sammen med Erhvervsakademi Aarhus tilbyder AAMS to akademiuddannelser for dig, som ønsker at studere sideløbende med jobbet.

En akademiuddannelse giver dig – sammen med din erhvervserfaring – kompetencer svarende til en erhvervsakademiuddannelse (en kort videregående uddannelse). Uddannelsen svarer til 60 ECTS-point og du studerer om dagen eller om aftenen sideløbende med dit job.

Med en akademiuddannelse får du kvalifikationer, du kan anvende direkte i din dagligdag, eller bygge videre på. Dine behov og ønsker bestemmer, hvordan dit uddannelsesforløb skal se ud. Du kan tage en hel uddannelse, eller du kan anvende de enkelte fag som selvstændige opkvalificeringskurser. Det er helt på til dig.
 
Vi tilbyder følgende akademiuddannelser:

Akademiuddannelse i automation og drift
Uddannelsen i automation og drift udvikler dine kompetencer inden for det tekniske område med henblik på at styrke tværfagligt samarbejde og innovation.
Læs mere om uddannelsen på erhvervsakademiets hjemmeiside – klik her!

Akademiuddannelse i el-installation
For dig der gerne vil udbygge din faglighed. Du bliver i stand til at projektere, installere samt varetage driften af systemer inden for stærk-strømsteknik
Læs mere om uddannelsen på erhvervsakademiets hjemmeiside – klik her!

 

 

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Kommende events

Infoaften, 26. maj