Brug af Åbent Værksted på AAMS

uddannelse AAMS

 

Åbent Værksted omfatter svejse- og spåntagnings værkstederne på Navitas Niveau 0. Brugere af Navitas (studerende, ansatte og lejere) kan benytte sig af tilbuddet om Åbent Værksted på Aarhus Maskinmesterskole. Der er dog en række krav til sikkerhed, som skal overholdes.

Alle brugere skal underskrive og aflevere Tro- og love erklæringen vedr. brug af Åbent Værksted, hvor du bl.a. underskriver på tro og love, at du har de kurser, vi forlanger. Du kan downloade erklæringen via linket nederst på siden, udfylde den og aflevere den, når du møder op til Åbent Værksted.

Der er som udgangspunkt Åbent Værksted alle tirsdage kl. 15.30-20.00, i 2016-17 i perioden uge 34 til uge 51, og igen i perioden uge 6 til uge 26.  Åbent Værksted har lukket i ferier og på helligdage. Hold dig orienteret om evt. aflysninger på AAMS-infoskærmene på Niveau 0 og Niveau 2, Navitas.


Desuden gælder følgende bestemmelser:

  • Du skal have gennemført §26 kurset, som er et sikkerhedskursus i brug af værksteder. Alle øvrige krav til værkstedserfaring fremgår i øvrigt af Tro- og love erklæringen.

  • Du skal altid huske at krydse dig ind og ud, når du benytter Åbent Værksted.

  • Du skal altid huske at rydde op efter dig selv.

  • AAMS indkøber ikke materialer til dig efter ønske. Du må i begrænset omfang benytte en del af de materialer, som ligger i værkstederne. Dog fakturerer vi altid kobber og messing.

  • Egne køretøjer (f.eks. biler, mc’er og knallerter) må ikke køres ind på værkstedet. Du må dog gerne afmontere en bestemt del fra køretøjet og medbringe denne.

  • AAMS har ikke lagerplads til at opbevare dine ting / projekter. Du medbringer derfor selv dine ting / projekter og tager dem med dig igen, når du forlader Åbent Værksted.

  • Når du selv medbringer værktøj og andre materialer til Åbent Værksted, er det dit eget ansvar. AAMS kan ikke drages til ansvar, hvis eget værktøj og andre materialer går i stykker i Åbent Værksted.

  • Bemanding: Som udgangspunkt vil værkstederne i åbningstiden være bemandet med én værkstedsansvarlig medarbejder i termisk sammenføjning og én i spåntagningsværkstedet. Medarbejderne er til stede af sikkerhedsmæssige grunde og for at kunne vejlede brugerne.


Specielt for INCUBA-lejere:

  • Har du ikke §26 kurset og den øvrige nødvendige værkstedserfaring for brug af Åbent Værksted, anbefaler vi dig at hyre AAMS-studerende til at hjælpe dig med dit projekt. Kontakt kommunikationsmedarbejderen på AAMS for internt opslag (jmj@aams.dk).

  • Det er kun tilladt at fremstille prototyper på Åbent Værksted. Ikke decideret produktion af nogen art.


Uddybende regler og Tro- og love erklæring:

 

Kontakt videncentret

Koordinator for vores videncenter er:

Videncenterleder Trine Schmelling
trs@aams.dk
4083 8913

Videncenter for driftsteknisk ledelse og optimering har følgende adresse:

Aarhus Maskinmesterskole
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
videncenter@aams.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.