Kan du undervise maskinmester-studerende i automation?

Aarhus Maskinmesterskole (AAMS) søger pr. 1. august 2018 en ny underviser indenfor PA (proces/automation) på vores maskinmester-uddannelse. Du vil også varetage undervisning på vores AUAD-uddannelse, som er et uddannelsestilbud i automation og drift for personer, der er i arbejde.

Undervisningen foregår både som fysisk fremmøde-undervisning på skolen og via internettet på vores fjernundervisning i tæt samarbejde med de øvrige undervisere. Det drejer sig om undervisning i emnerne:

  • PLC programmering
  • Reguleringsteknik
  • Scada
  • Industrielle netværk
  • maskinanlæg

Lidt om os
På AAMS tager vi udgangspunkt i værdierne udvikling, åbenhed og engagement. Det er derfor vigtigt at vi kan genfinde disse værdier hos dig.

På AAMS arbejder vi i høj grad med uddelegering af ansvar til undervisningsteams, og derfor forventer vi at alle vores medarbejdere er teamplayers. Som nyansat kommer du igennem et personligt udviklingsforløb, der sikrer at du pædagogisk kan bidrage til udviklingen af en uddannelsesinstitution i forandring.

Om dig
Gennem dit liv og hidtidige arbejde har du opnået en livserfaring og viden, som du kan bruge til at motivere, inspirere og dygtiggøre vores studerende, så vi sammen kan uddanne fremtidens internationale tekniske ledere. Du har sandsynligvis en uddannelsesbaggrund som maskinmester eller ingeniør, og du er fortrolig med engelsk som arbejdssprog.

Ansættelsesvilkår
Vi ansætter dig som adjunkt eller lektor og aflønner dig i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og din pågældende organisation. Ansættelsen sker efter ”ny løn” på et niveau, der modsvarer dine kvalifikationer. Du starter hos os den 1. august 2018.

Ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte prorektor Jesper Kofoed Petersen på tlf. 41 22 71 50, eller på mail: jkp@aams.dk.

Send din ansøgning med relevante bilag til:
Aarhus Maskinmesterskole, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C. Att.: Prorektor Jesper Kofoed Petersen.
Eller på mail: jkp@aams.dk

Ansøgningsfristen er den 22. juni 2018 kl. 12.00. Samtaler vil blive afholdt den 28. juni 2018.

AAMS ønsker en lige kønsfordeling og opfordrer derfor både kvinder og mænd til at søge stillingen. Vi henviser i øvrigt til vores hjemmeside: www.aams.dk, hvor du kan læse mere om skolen.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.