Projektorienteret forløb (praktik) med fokus på uddannelseskvalitet

 

Aarhus Maskinmesterskole (AAMS) tilbyder en eller to studerende et projektorienteret forløb (praktik) i vores kvalitetsafdeling i efterårssemesteret 2019.

Hovedopgaverne i praktikperioden omfatter
Som praktikant vil du indgå i det løbende arbejde og opgaveløsningen i kvalitetsafdelingen. Du vil dog særligt skulle arbejde med nedenstående opgaver som udspringer af vores fokus i 2019:

  • At bidrage til at udvikle og afprøve forskellige metoder til studerendes og undervisers evaluering af undervisningen, og på baggrund af evaluering af disse, anbefale et nyt koncept for dette.
  • At afdække organisationens forståelse af begrebet ”student-centered learning” (se evt: https://akkr.dk/analyser/2016/student-centred-learning/) samt undersøge status for dette i praksis. På baggrund af dette eventuelt anbefale indsatser for at styrke området.

Vi forventer, at du

  • Er i gang med en kandidatuddannelse i uddannelsesvidenskab
  • Har lyst til at udnytte din faglige viden med blik for at teoretisk viden hos os skal omsættes til konkrete tiltag og anbefalinger, der skal kunne fungere i praksis
  • Er initiativrig og i stand til også at arbejde selvstændigt

Vi tilbyder

  • Et relevant og udviklende praktikophold med gode personlige og faglige muligheder
  • Alsidige og udfordrende arbejdsopgaver
  • En uformel tone på en uhøjtidelig uddannelsesinstitution

Øvrige forhold
Som studerende i et projektorienteret forløb kan du ikke modtage løn, da forløbet er en del af din uddannelse, og ikke et ansættelsesforhold. Vi stiller computer og telefon til rådighed ligesom du får en fast kontorplads hos os og i øvrigt indgår på lige fod med de ansatte medarbejdere i dagligdagen.
Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til arbejdstid og undervisning, vejledningsmøder, din kommende specialeskrivning, eventuelt studiejob, mm.

Ansøgning og yderligere info
Send en kort ansøgning – som også indeholder en beskrivelse af din interesse i praktikkens to hovedopgaver – senest den 25. februar 2019 via mail til aams@aams.dk Mærk e-mailen med emnet ”Praktikophold, kvalitet”. Vi forventer at du kan begynde dit praktikophold så du deltager i den opstart på semesteret vi gennemfører for alle ansatte fra 5. august.

Hvis du har spørgsmål til praktikken er du velkommen til at kontakte kvalitetschef Simon Bek Rasmussen på telefon 4122 7102 eller mail sbr@aams.dk.
Du er også velkommen til at kontakte studentermedarbejder i kvalitetsafdelingen Asta Thøgersen på telefon 4122 7119 (onsdage mellem 9-15) eller mail abt@aams.dk hvis du vil høre mere om AAMS.

Om AAMS
AAMS er en selvstændig, selvejende videregående uddannelsesinstitution med adresse på Navitas og Danmarks største udbyder af professionsbacheloruddannelsen til maskinmester. Desuden gennemfører vi en række tekniske erhvervsakademiuddannelser i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus. AAMS modtog i slutningen af 2017 afgørelse om positiv Institutionsakkreditering. Kvalitetsafdelingen er en lille, men central, afdeling der etablerer ledelsesinformation og løser opgaver i samarbejde med ledere, uddannelser samt støttefunktioner.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.