Optagelse, maskinmester

optagelse AAMS

 

Når du søger optagelse på AAMS, skal du fremsende ansøgningsskema (optagelse.dk genererer selv dette skema), relevant eksamensbevis samt en motiveret ansøgning. Du er velkommen til at kontakte vores studievejledning, hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med optagelsesproceduren.

Der er flere veje ind på maskinmesterstudiet, men fælles for dem alle er, at du skal have adgangsgivende kvalifikationer – enten i form af studentereksamen eller en erhvervsuddannelse. Du får tre semestres fritagelse hvis du har en særligt relevant erhvervsuddannelse.

De fleste af dem, som har enten studentereksamen eller en erhvervsuddannelse, er dog nødt til at påbegynde uddannelsen på enten værkstedsskolen eller adgangskursus for at tilegne sig præcis de evner og forkundskaber, som studiet kræver.

 

Ønsker du at søge ind med studiestart i februar 2018 – så klik her og læs mere!

 

 

Vil du vide mere om uddannelsen?

Så læs mere om maskinmesteren på UddannelsesGuiden.dk

Kontakt en studievejleder

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. De kan besvare alle typer spørgsmål vedr. studiet.

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk eller benytte vores kontaktformular.

Ansøgning om optagelse på både Adgangskurset og maskinmester- uddannelsen skal sendes direkte til os på e-mail aams@aams.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.