Er du både student og håndværker

 

Har du både har en gymnasial uddannelse og en relevant håndværksmæssig uddannelse (f.eks. en EUX) kan du starte direkte på 4. semester og således springe både værkstedsskolen og adgangskurset over. Kontakt eventuelt en af vores studievejledere, for at få en snak om dine muligheder for at starte på uddannelsen. Du finder vores kontaktoplysninger i den orange boks til højre på siden.

Sådan bliver du optaget
Udfyld ”Ansøgningsskema til ledige pladser 2018” og send det til os, sammen med en kopi af dit svendebrev, gymnasiale uddannelsesbevis og en motiveret ansøgning. OBS! Den motiverede ansøgning er vigtig, så følg vores retningslinjer, når du skriver den.

På ”Ansøgningsskema til ledige pladser 2018” skal du under Optagelsesområdenummer for studiestart i februar 2019 vælge 51265 (fremmødestudie) eller 51267 (fjernstudie).

Ansøgningsfrist: Den 1. december 2018.

Fjernundervisning (MFU)
Har du både en gymnasial uddannelse og en relevant håndværksmæssig uddannelse, kan du tage maskinmesteruddannelsen på fjernstudiet.

Ønsker du at starte på maskinmesteruddannelsen som fjernstuderende (MFU) skal du i Optagelsesområdenummeret skrive 51267.

Kontakt en studievejleder

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. De kan besvare alle typer spørgsmål vedr. studiet.

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk eller benytte vores kontaktformular.

Ansøgning til adgangskurset og til maskinmesteruddannelsen skal sendes til aams@aams.dk.