Har du studentereksamen

Optagelse AAMS

 

Hvis du har en gymnasial baggrund uden godkendt erhvervsuddannelse, skal du igennem et værkstedsforløb. Forløbet består af 9 måneders værkstedsuddannelse hos os, efterfulgt af 9 måneders praktik i særligt udvalgte virksomheder.

Vi ved af erfaring, at det er en god idé at genopfriske dine færdigheder i matematik og fysik, før du starter på 1. semester – og gerne på et niveau, der svarer til B-niveau i gymnasiet.

Du søger ind via www.optagelse.dk (ansøgningsfrist til sommeroptaget er den 5. juli) samt vedhæfter diverse bilag – herunder dit studentereksamensbevis og  en motiveret ansøgning.

Det skal du, fordi vi på maskinmesteruddannelsen stiller krav til alle studerende om et minimum af teoretisk og praktisk kendskab. Som student skal du derfor undervises i praktiske fag, mens ansøgere ned svendebrev skal igennem en række teoretiske fag. På den måde har alle nogenlunde samme forudsætninger for at starte på 1. semester sammen.


Prøv vores interaktive studievælger og se, hvordan du søger om optagelse – klik her!

Kontakt en studievejleder

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. De kan besvare alle typer spørgsmål vedr. studiet.

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk eller benytte vores kontaktformular.

Ansøgning til adgangskurset skal sendes til aams@aams.dk.  Ansøgning til maskinmesteruddannelsen skal uploades på www.optagelse.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.