Er du student

Optagelse AAMS

 

Har du en studentereksamen (HTX, STX, HHX eller HF), men ingen relevant, håndværksmæssig baggrund, skal du starte på værkstedsskolen. Værkstedsskolen er opdelt således at du først arbejder 9 måneder i værkstedet på AAMS og efterfølgende har 9 måneders praktik i særligt udvalgte virksomheder. Inden du starter på 1. semester, er det en god idé, at du genopfrisker dine færdigheder i matematik og fysik – og gerne på et niveau, der svarer til B-niveau i gymnasiet.

Læs mere om værkstedsforløbet – klik her
Læs mere om værkstedspraktikken – klik her

Kontakt eventuelt en af vores studievejledere, for at få en snak om dine muligheder for at starte på uddannelsen. Du finder vores kontaktoplysninger i den orange boks til højre på siden.

Sådan bliver du optaget
Udfyld ”Ansøgningsskema til ledige pladser 2018” og send det til os, sammen med dit gymnasiale uddannelsesbevis og en motiveret ansøgning. OBS! Den motiverede ansøgning er vigtig, så følg vores retningslinjer, når du skriver den.

På ”Ansøgningsskema til ledige pladser 2018” skal du under Optagelsesområdenummer for studiestart i februar 2019 vælge 51265.

Ansøgningsfrist: Den 1. december 2018.

Kontakt en studievejleder

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. De kan besvare alle typer spørgsmål vedr. studiet.

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk eller benytte vores kontaktformular.

Ansøgning til adgangskurset og til maskinmesteruddannelsen skal sendes til aams@aams.dk. 

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.