Sommerens første mester på AAMS er udklækket

11-06-2018

 

Så er det igen blevet tid til klokkeklimt på AAMS. Mandag den 11. juni kl. 09.00 kunne sommerens første dimittend gribe stjærten og fejre sin nyslåede titel som maskinmester. Og i løbet af de kommende dage vil klokken bimle rigtig mange gange!

92 gange, for at være helt præcis, hvis alt går som planlagt – hvert klokkeklimt markerer udklækkelsen af en ny aarhusiansk maskinmester. så der bliver trangt i Domkirken, når eksamensbeviserne skal deles ud.

Den første af de 92 nyslåede mestre var 28-årige Søren Nik Bonde. På slaget 09.00 trådet han ud fra eksaminationslokalet med beskeden om, at han nu kunne kalde sig maskinmester. Søren, som havde skrevet sit bachelorprojekt om energibesparelse i gipsproduktion på Knauf Danogips i Hobro, var en lette mand, da han lod klokken kime ud over havnen. Nu ser den unge aarhusianer frem til det første job, som skal være mindre teoretisk og langt mere mere hands-on end de seneste ugers projektskrivning har budt på.

Men før jobsøgningen kan gå i gang, skal Søren og de andre dimittender en tur op i Domkirken, hvor dimissionen og bevisoverrækkelsen finder sted.

Det sker fredag den 29. juni kl. 14.30.

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Categories
  • Nyheder