Sommertilbud fra eVejledning

14-06-2018

 

Op imod ansøgningsfristen for kvote 1 og studiestart efter sommerferien, står eVejledning klar med tilbud til dig, der har brug for sparring i forbindelse med optag og KOT-ansøgninger, mv.

Liveoplæg om optagelse i kvote 1
Her i juni holder eVejledning liveoplæg om optagelse i kvote 1. Oplæggene starter med kort info om de generelle regler for optagelse i kvote 1, og derefter er der åbent for spørgsmål. Vejlederen præsenter og besvarer spørgsmålene live med webcam og lyd, og deltagerne kan stille deres spørgsmål i en fælles chat.

Tilmeld dig liveoplæggene – klik her! 

Kvote 1-chat fra den 30. juni
Op til kvote 1-fristen den 5. juli kan ansøgere igen i år få live-vejledning hos eVejledning. Kvote 1-chatten er åben 30. juni til 5. juli:

  • Lørdag – søndag: kl. 12.00-18.00
  • Mandag – onsdag: kl. 09.00-21.00
  • Torsdag: kl. 09.00-12.00

I kvote 1-chatten kan de vejledningssøgende stille spørgsmål i et fælles chatrum, hvor en vejleder udstyret med webcam og lyd sidder klar til at besvare spørgsmål vedrørende ansøgning og optagelse. Vejlederen har mulighed for at vise Optagelse.dk, når der er spørgsmål til de enkelte felter i ansøgningen – og er i tæt dialog med den tekniske support på Optagelse.dk undervejs.

Gå til kvote 1-chatten – klik her!

Kvote 1-event på Facebook
På Kvote 1-eventet på Facebook vil al information og inspiration omkring kvote 1 blive lagt op. Både information om vores digitale oplæg, info om kvote 1-chatten, men også tips og tricks i forbindelse med ansøgning og valgproces.

Gå til eventet og klik gerne “Interesseret” eller “Deltag.”

Livechat omkring den 28. juli
Igen i år åbner eVejledning en livechat den 28. juli kl. 00-02, så ansøgerne har mulighed for at få hjælpe lige efter, de har fået svar på deres ansøgninger.

Gå til livechatten – klik her!

 

 

 

Kontakt en studievejleder

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. De kan besvare alle typer spørgsmål vedr. studiet.

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk eller benytte vores kontaktformular.

Ansøgning til adgangskurset skal sendes direkte til AAMS. Ansøgning til maskinmesteruddannelsen skal uploades på www.optagelse.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Categories
  • Nyheder