Start på maskinmester-uddannelsen i januar 2019

10-12-2018

 

På Aarhus Maskinmesterskole har vi studiestart to gange om året. Derfor modtager vi i øjeblikket ansøgninger til maskinmester-uddannelsens vinteropstart den 28. januar 2019. Ansøgningsfristen var den 1. december, men vi har stadig ledige pladser. Så skynd dig at sende os din ansøgning med tilhørende bilag. Læs mere om hvordan du ansøger herunder:

Sådan bliver du optaget
Selvom det reelt er en studieplads til opstart i januar 2019, skal du udfylde ”Ansøgningsskema om ledige pladser 2018” og send det til os, sammen med en kopi af dit svendebrev (hvis du har et), gymnasiale uddannelsesbevis (hvis du har et) og en motiveret ansøgning. OBS! Den motiverede ansøgning er vigtig, så husk at følge vores retningslinjer, når du skriver den.

På ”Ansøgningsskema til ledige pladser 2018” skal du under Optagelsesområdenummer vælge 51265 (fremmødestudie) eller 51267 (fjernstudie). Bemærk! Har du ikke en gymnasial uddannelse, skal du, inden du kan blive optaget på maskinmesteruddannelsen, have gennemført et adgangskursus.

 

Huskeliste! Det skal vi bruge fra dig:

Læs mere om din vej ind på studiet:

 

Send ansøgning inkl. bilag til os på mail aams@aams.dk, eller med post til Aarhus Maskinmesterskole, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C.

 

 

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Kommende events

Infoaften, 26. maj

 

Categories
  • Nyheder