Find bolig i Aarhus

Aarhus Maskinmesterskole AAMS

 

Inden du begynder at lede efter bolig, er det en god idé at overveje, hvilken type bolig du har mest lyst til at bo i. Vil du bo på kollegium, i ungdomsbolig eller en almindelig lejlighed – alene eller sammen med andre?

Der er mange muligheder i en by som Aarhus, og der er fordele og ulemper ved dem alle. Men Aarhus er også en af landet største studiebyer, og der er derfor mange om de ledige lejligheder og kollegieværelser. Det er tit lettest at få et sted at bo i udkanten af byen. Mange flytter så tættere på centrum senere, når muligheden byder sig.

Hvis du ønsker at bo på kollegium, er det en god ide at søge så mange kollegier som muligt. Selvom du har fået en kollegiebolig, kan du godt søge igen og stå som aktivt søgende og optjene anciennitet til en anden og mere attraktiv kollegiebolig.

Mange kollegier er med i en ordning, hvor værelserne bliver fordelt af et centralt indstillingsudvalg for flere kollegier. Andre kollegier ønsker selv at fordele værelserne, så du skal hér søge direkte til det enkelte kollegium.

Herunder har vi samlet en række links til dig, som kan hjælpe dig på vej til at finde en bolig i Aarhus:

 

Kontakt en studievejleder

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. De kan besvare alle typer spørgsmål vedr. studiet.

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk eller benytte vores kontaktformular.

Ansøgning om optagelse på både Adgangskurset og maskinmester- uddannelsen skal sendes direkte til os på e-mail aams@aams.dk.

Læs mere om Aarhus som studieby

Som studieby tilbyde Aarhus en vrimmel af spændende muligheder. Læs mere om byens tilbud, koncertsteder mv.