INFOAFTEN på AAMS

 

Torsdag den 7. november 2019 afholder Aarhus Maskinmesterskole infoaften fra kl. 19.00 til cirka kl. 21.00. Her har du mulighed for at høre mere om uddannelsen til maskinmester, samt få en sludder med studerende og studievejledere fra AAMS. Du får selvfølgelig også lejlighed til at se dig omkring på skolen.

Det er også muligt at høre om maskinmester-uddannelsen som fjernundervisning (MFU). Denne del af infoaftenen afholdes som et videomøde, så du kan deltage hjemmefra – uanset hvor i landet du bor.

Kom og hør om uddannelserne til:

Din kæreste, dine forældre, venner og andre er også meget velkomne!

Et par dage før infoaftenen vil vi sende dig en mail med praktisk info, f.eks. en kørselsvejledning. Bemærk, at man kan parkere gratis i den offentlige p-kælder under Navitas-bygningen efter kl. 19.00.

For at kunne danne os et indtryk af hvor mange vi bliver, skal vi bede dig foretage en tilmelding til arrangementet via blanketten herunder.

 

Dit navn

Din hjemby

Hvor mange personer kommer I?

Din e-mail adresse

Din uddannelsesmæssige baggrund:

SvendebrevStudentereksamenBeggeEUXAndet

Hvilken uddannelse ønsker du primært at høre om:

Maskinmester, fremmødeMaskinmester, fjernstudie (Videomøde, deltag hjemmefra – link tilsendes pr. mail)AutomationsteknologAutoteknologProduktionsteknolog


Jeg accepterer at AAMS kan kontakte mig pr. mail med supplerende info om arrangementet, ansøgningsfrister mv.

 

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Ansøgning til adgangskurset skal sendes direkte til AAMS. Ansøgning til maskinmesteruddannelsen skal uploades på www.optagelse.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.