Kom til Åbent Hus på AAMS

Navitas AAMS

 

Der er forskellige former for åbent hus-arrangementer på AAMS i løbet af året:

U-days i hele Aarhus
U-days er tre dage med åbent hus på alle videregående uddannelser i Aarhus, heriblandt på AAMS. Næste gang er i marts 2018.

Infoaftener på AAMS
Vi slår dørene op og vores studievejledere fortæller om uddannelsens opbygning, hvordan du bliver optaget og nuværende studerende svarer på alle de praktiske spørgsmål. Samtidig kan du se vores lokaler, laboratorier og værksteder.

I 2018 holder vi Infoaften igen den 3. maj fra 19.00 til ca. 21.00. Her har du lejlighed til at møde vores studievejledere, få en snak med studerende og se dig om på skolen mv.

Tilmeld dig infoaftenen den 3. maj 2018 – klik her!

Studiepraktik på AAMS
I 3 dage kan du få lov at prøve livet som maskinmesterstuderende hos os. Du deltager i teori- og laboratorieundervisning samt arbejdet i vores værksteder. På den måde kan du få et godt indtryk af hvordan den første tid hos som maskinmesterstuderende vil være. Vi deltager i det landsdækkende arrangement Studiepraktik og det afvikles hvert år i uge 43.

 

Se øvrige vigtige datoer på AAMS – klik her!

Kontakt en studievejleder

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. De kan besvare alle typer spørgsmål vedr. studiet.

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk eller benytte vores kontaktformular.

Ansøgning om optagelse på både Adgangskurset og maskinmester- uddannelsen skal sendes direkte til os på e-mail aams@aams.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.