Velkommen til alle nye studerende på AAMS

28-01-2019

 

Så er det blevet tid til at ønske alle nye studerende velkommen til Aarhus Maskinmesterskole. I dag startede 1. maskinmester-semester og Adgangskursister, og i næste uge opstarter 4. maskinmester-semester, tæt fulgt af alle de “gamle” studerende.

Traditionelt er vinteroptaget af uransagelige årsager mindre end sommeroptaget, og 2019 er ikke nogen undtagelse. Til trods herfor opstarter ikke desto mindre 31 adgangskursister (AK’ere) og 43 studerende på 1. semester (værkstedsskolen).

I næste uge, mere præcis den 4. februar, byder vi velkommen til cirka 130 studerende på 4. semester – heriblandt både studerene fra sidste års AK, hjemvendte virksomhedspraktikanter og helt nye AAMS’ere.

Mens 1. semester afholder introuge i uge 5 med en masse planlagte aktiviteter, bliver det 4. semesters tur i uge 6. Begge semestre skal bl.a. en tur ud på Idrætshøjskolen, hvor de vil komme til at stifte bekendtskab med teknikker for teambuilding og det velfungerende gruppearbejde. Dog skal 4. semesters MFU-klasse (fjernundervisning) i spejderhytte.

Vi håber at alle kommer rigtig godt i gang. Velkommen til jer alle – nye som “gamle” studerende!

Kontakt en studievejleder

For spørgsmål vedr. maskinmester-uddannelsen: Lisbeth Mogensen. Tlf. 2280 2657. Mail: lmo@aams.dk.

For spørgsmål vedr. teknolog-uddannelserne: Susanne Lehmann. Tlf: 41227113. Mail: sle@aams.dk

Du er også velkommen til at kontakte
studievejledning@aams.dk

Kommende events

Infoaften, 26. maj

 

Categories
  • Nyheder