Workshop om digitale forretningsmodeller

26-04-2018

 

AAMS er involveret i flere forsknings- og udviklingsprojekter (FoU), og nu er ét af dem klar med en række gratis workshops, primært henvendt til fremstillingsvirksomheder.

FoU-projektet “Digitale forretningsmodeller” er et 2-årigt projekt støttet af Industriens Fond. Projektet er udviklet af Teknologisk Institut, Aarhus Universitet og AAMS, og de står nu klar med den første af en række workshops. Overskriften lyder: “Sådan kan du udvikle en digital forretningsmodel”. De henvender sig primært til fremstillingsvirksomheder og til leverandører til fremstillingsvirksomheder.

Målet er blandt andet at afmystificere begrebet digitale forretningsmodeller, og at give deltagerne og deres virksomheder værktøjer og inspiration til at tage fat på arbejdet med digitale forretningsmodeller.
Studerende er altså ikke som udgangspunkt målgruppen. Men emnet kan dog stadig have interesse for mange studerende – og da især hvis man drømmer om at drive virksomhed en dag.

Digitale forretningsmodeller er nemlig relevante for alle virksomheder, og alle virksomheder kan arbejde med at gøre deres forretningsmodel mere digital og mere konkurrencedygtig. Deltagerne i workshoppen får både viden, værktøjer og inspirerende casehistorier med hjem.

Worskhops afholdes i både Aarhus, Odense og i Taastrup, og i Aarhus sker det den 15. maj 2018. Er I blevet intereseret i at vide mere? Så hent faktaarket med yderligere information her!

 

 

Kontakt videncentret

Koordinator for vores videncenter er:

Videncenterleder Trine Schmelling
trs@aams.dk
4083 8913

Videncenter for driftsteknisk ledelse og optimering har følgende adresse:

Aarhus Maskinmesterskole
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
videncenter@aams.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Vi udsender 4 nyhedsbreve om året, hvor du kan holde dig opdateret med hensyn til arrangementer og de større begivenheder på skolen.

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Categories
  • Nyheder